Projekmenedzsment

Projektmenedzsment

A projektmenedzsment szolgáltatásunkat, természetesen mind a saját, mind a megbízóink által tervezett projektek számára kínáljuk.

A sikeres projektvezetéshez szükséges feltételek az elkészült projektterv, az elfogadott üzleti modell, valamint a megfelelő és elégséges erőforrások megléte, amely erőforrások alatt itt az anyagi eszközöket (hardver, szoftver) és a humán erőforrást (informatikai szakemberek) értjük.

Cégünk munkavégzése távmunka jellegű. Ez a több éve együttműködő fejlesztői csapaton, a munkavégzés során használt elterjedt, standard szoftverfejlesztési és kommunikációs technológiákon és a már kialakult kapacitásbővítési tapasztalatokon alapul. Mindezen dolgok felügyelete, szabályozása és irányítása egy meglévő projekt esetén a projektmenedzsment feladata.

A projektmenedzsment felel az elkészítendő rendszer minőségéért, és a határidők és költségkeretek betartásáért.

Üzleti folyamatok felmérése, rögzítése


Korszerű módszerek alkalmazásával biztosítjuk, hogy a tervezés, szoftverfejlesztés során valóban a megrendelő valós igényein alapuló követelményei valósuljanak meg.

A megrendelő az igényeit fogalmazza meg, mi pedig rögzítjük formalizált módon azokat. Az üzleti folyamatok felmérésének eredménye az üzleti modell (business modell, röviden BM), amely a követelményspecifikáció fontos része. Az üzleti modell készítése olyan modellezésen alapul, ami által az a megbízó által is könnyen érthetővé válik, így ellenőrizhető, hogy az üzleti folyamatokat a felek megfelelően és megegyezően értelmezték-e.
Az üzleti modell a megbízóval történő többszörös egyeztetés útján nyeri el végleges formáját, amit aztán a megrendelő hitelesít, véglegesít. Ez az üzleti modellre kidogozott követelményspecifikáció lehet a megfelelő alapja egy informatikai rendszer (vagy részrendszerek) kifejlesztésének, bevezetésének. Cégünk egyedi megrendelésre vállalja vállalkozásának üzleti folyamatainak felmérését, és az üzleti modelljének elkészítését.

Az elfogadott üzleti modell alapján vállalunk projekttervezést, projektmenedzselés, rendszerszervezést és programozást.

Rendszerintegráció és bevezetés

A vállalkozások komplex üzleti folyamatai szükségessé teszik, hogy a különböző alkalmazások az igények szerint együttműködjenek. Ez sokszor komoly előkészítést, alapos tervezést, széleskörű rendszerismeretet igényel. Az integrálandó rendszerek lehetnek nagyon bonyolultak és egyediek is, ami a részletes ismeretet megszerzése ésszerű határidőkön belül költséghatékonyan nem megoldható, ezért dolgoztunk ki egy standardokon alapuló rendszerintegrációs és bevezetés módszert.

Kapcsolat

E-MAIL

info@r-bis.hu

TELEFON

 +36 (30) 530 3503

IRODA

H-9027 Győr, Budai út 2-6.

 

Győr, Budai út 2-6.