Weboldalak karbantartása, felügyelete

Legyen weboldalad folyamatosan naprakész és biztonságos.

ReferenciákAjánlatkérés

Weboldalak karbantartása, felügyelete

Legyen weboldalad folyamatosan naprakész és biztonságos.

ReferenciákAjánlatkérés

WEBOLDALAD nálunk jó kezekben van!

A technika és a szoftverek fejlődésének rohamtempója miatt azt tapasztaljuk, hogy nem elegendő alkalmanként rápillantani a weboldalak állapotára. A honlapok folyamatos „törődést” igényelnek. Erre azért van szükség, mert egyre gyakrabban fordul elő, hogy már későn kapunk jelzést, hogy baj van a weboldallal vagy egy apró hiba javítása is jelentős költséget emészt fel.

Ennek elkerülése érdekében havidíjas karbantartási szolgáltatást ajánlunk. 

Mit teszünk a weboldalak védelme érdekében?

A honlapok havi karbantartása az oldal teljesítménye, zavartalan működése és biztonsága miatt elkerülhetetlennek tűnik. A biztonsági réseket a robotok hamar megtalálják, így minden weboldal potenciális támadásnak van kitéve. Ezt megelőzni csak a folyamatos frissítésekkel lehet.

Biztonsági mentés

Biztonsági mentés a teljes oldalról (backup) + szerver oldali biztonsági
mentés. A weboldal frissítése során felmerülő probléma esetén az oldal egyszerűen visszaállítható.

 

Wordpress frissítés

WordPress keretrendszer, sablon, továbbá a bővítmények, pluginok
frissítése. azok kompatibilitásának ellenőrzése, folyamatos felügyelete.

Adatbázis mentés

A WordPress weboldalak adatbázis karbantartásának a hiánya sok problémát tud szülni. Rendbe tesszük az adatbázist és biztonsági mentést készítünk.

Biztonsági frissítések

Biztonsági frissítések és biztonsági monitorozás. Ugye te sem szeretnéd elveszteni a tartalmaidat, és előről kezdeni mindent? Rendszeres biztonsági frissítésekkel ez megelőzhető.

Rendelkezésre állás

A karbantartás mellet fél órás support rendelkezésre állást biztosítunk a weboldalon kisebb feladatok elvégzésére. Tartalom módosítás, feltöltés, képcsere, bármi más.

Miért előnyös ez a konstrukció?

Z

Nem kell foglalkoznod a weboldal technikai hátterével. Érdemes ezt szakemberre bízni.

Z

Ha probléma merül fel, van garanciális javítás, a garancia nem veszik el.

Z

Ha van valaki, aki rendszeresen foglalkozik a weboldaladdal, gyorsan és hatékonyan tud reagálni.

Z

A weboldallal járó költség tervezhetővé válik.

Z

Garantált a 48 órán belüli rendelkezésre állás egyéb fejlesztésekre vagy felmerülő problémákra.

Z

2022.12.16-ig történő megkeresés esetén 12 hónapra garantáljuk a havi díjat.

Ügyfeleink véleménye

„A weboldal magáért beszél. A kivitelezésnél ügyeltetek a céges arculat megjelenítésére, ötleteitekkel segítettétek, hogy valóban jó eredmény szülessen. A munka időben, jó minőségben elkészült. Az utólagos frissítések, módosítások is rugalmasan, gyorsan megtörténtek és még extra segítséget is kaptunk egy fontos kiállítás előkészítéséhez. /FülöpLászló Ecopmin Kft./

„Folyamatosan fogtátok a kezünket, nem kellett nekünk kitalálni mindent. Ötleteltetek, megmutattátok a lehetőségeket!” /Oldswan Kft./

„A vállalkozás különös gondot fordít arra, hogy teljes mértékben a megrendelő igényei szerint valósuljanak meg a feladatok. Az egyedi igények felmérése alapos előkészítő beszélgetések során történik. Az R-BIS Kft. szolgáltatásait igénybe vevők a munkafolyamat alatt végig érezhetik a figyelmet a folyamatos kapcsolattartás miatt.” /Pandem Consulting Kft./

„Profi, kreatív csapat! Minden kérésemet a lehető leghamarabb teljesítették. Maximálisan elégedett vagyok a kapott szolgáltatással. Bátran ajánlom minden vállalkozásnak. Folyamatosan kommunikáltak, minden határidőt betartottak, elérhetőek voltak mindig.” /Péter Mónika Studium Élményház/

Bővebb információt kérek a weboldal karbantartással kapcsolatosan

Ha weboldallal, webáruházzal kapcsolatos munkáinkról szeretne általában tájékozódni, látogassa meg a webmegoldasok.eu termékoldalunkat, amin keresztül közvetlenül igényei megadásával tud ajánlatot is kérni.

E-MAIL

info@r-bis.hu

TELEFON

+36 (30) 530 3503