Honlapkészítés kicsiknek, nagyoknak

Sose az a lényeg, hogy milyen valami, hanem hogy tudnak-e róla.

Dombóvári István

ReferenciákMegrendelés

A bemutatkozó weboldalaktól kezdődően különböző bonyolultságú dinamikus portálokon keresztül webáruházakig széles palettán vállalunk internetes megjelenések megoldását. Elkészítjük a honlap vagy portál grafikus megjelenését is igény szerint. Ha a cég arculatkialakításához van szükség a segítségünkre, akkor komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, mint a logó, névjegykártya készítés, céglevelek, mappák stb. grafikájának megtervezésével.

Módszerünk

Növekvő igény, hogy megbízóink saját kezűleg, maguk szeretnék honlapjuk tartalmát szerkeszteni.
Erre a tartalomkezelő megoldásokat (CMS) ajánljuk, mellyel ügyfeleink az oldalaikat maguk kezelhetik

Elterjedt módszer egy tartalomkezelő (tartalommenedzselő) rendszer (Content Management System, továbbiakban CMS) használata. Ügyfeleink az alábbiak közül bármely fejlesztési környezetben igényelhetik az internetes megjelenésük kialakítását, vagy cégünk tesz megoldási javaslatot az igények alapján.

Joomla  Drupal  WordPress PHP-Fusion

Természetesen az ügyfeleink igényei szerint kialakítjuk a honlap grafikai megjelenését, a webdesignt, beépítünk interaktív vagy dinamikus modulokat.
Minden esetben személyesen adjuk át a honlapot, és vállaljuk az adminisztrációs felületen történő tartalomkezelés betanítását.
Nem engedjük el ügyfeleink kezét a telepítést, betanítást követően sem. Figyelemmel kísérjük a rendszer stabil működését és probléma esetén konzultálunk az ügyfeleinkkel. Meglévő ügyfeleinknek kedvezményes támogatást nyújtunk az átadást követően.

Keresőoptimalizálás

Az internetes megjelenést ajánlott összekötni a tervezett marketinggel, látogatottságnövelő eszközök alkalmazásával, a webes lehetőségek maximális kihasználásával. Mindezekkel együtt válhat a weboldalad népszerűvé.

A weboldalak minél nagyobb látogatottsága és az egyéni célok elérése érdekében keresőoptimalizálást ajánlunk:
Ha Ön szeretne

  • minél több érdeklődőt, vásárlót elérni;
  • gondoskodni róla, hogy hatékonyan, célzottan jussanak el vevői a weboldalra, vagy a webáruházba;
  • mindezt a szokásos reklámköltségek elenyésző hányadáért szeretné megtenni,

akkor lépjen kapcsolatba velünk, hogy a weboldala vagy webáruháza keresőoptimalizálását megoldjuk!

A weboldalak keresőoptimalizálása biztosítja azokat a megoldásokat, amelyekkel a Google és más keresők számára ideális tartalmú és szerkezetű lesz.
A folyamat kiterjed a szövegek, címfeliratok, weboldal, webáruház oldal hivatkozások optimalizálásán túl a linkmarketingre is.
A linkmarketing egyrészt a keresők számára egy megfelelően kiterjedt linkháttér kiépítésével biztosítja az oldal releváns értékelését, másrészt számtalan helyről elérhetővé teszi a weboldalt, webáruházat a leendő vevők számára.

Ma már elengedhetetlen a közösségi média, vagy social média megjelenés is. A Facebook, YouTube, Snapchat, LinkedIn Twitter, Instagram felületek óriási marketing lehetőségeket hordozó felületekké váltak a vállalkozások számára.

z

Marketing

Legyen szó kisvállalkozásról, vagy vállalati csoportról, a vállalkozás sikere a jól kialakított marketing stratégián múlik. A hagyományos marketing mára jelentősen átalakult, az online, vagy e-marketing javára.

Az Internetnek köszönhetően a vállalkozások és az ügyfelek közötti kapcsolat időben és interakcióban is lerövidült. A kapcsolatok gyorsabbak és közvetlenebbekké válnak. A vevők gyorsan, több helyről tudnak egy időben tájékozódni és gyorsabban dönteni. Ez a kommunikáció lendületesebb módját és a különböző marketing eszközök együttes alkalmazását követeli meg Az információs igények fejlett technológiai háttért igényelnek, de ez nem jelenti azt, hogy a megjelenésnek egyre bonyolultabbá kellene válnia.

A hatásos online marketing új feltételeket támaszt a honlapok iránt, amit figyelembe véve teszünk javaslatot a hatékony marketing tevékenységre.

i

Tartalomkezelés

Döntött, hogy megjelenik cége az Interneten weboldal, vagy webáruház formájában. Az igények alapján elkészült, megfelelő keresőoptimalizálással támogatott az oldal, működik. Az ügyfelek a friss információkat keresik, amihez a tartalmat figyelni, aktualizálni kell. Ha nincs ideje, vagy személyi erőforrása a webes megjelenés tartalmának

Győr, Budai út 2-6.

Kapcsolat

E-MAIL

info@r-bis.hu

TELEFON

+36 (96) 337 570

+36 (30) 956 9447

IRODA

H-9027 Győr, Budai út 2-6.